Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

5 voordelen van Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour

bodywizard cryolipolyse en pascaud contour voordelen

Wil je graag een slanker en strakker lichaam? Bij SQIN kun je terecht voor vetbevriezing door middel van Bodywizard Cryolipolyse en huidverstrakking door middel van Pascaud Contour behandelingen. Maar wat zijn nou de voordelen van deze behandelingen ten opzichte van andere behandelingen, diëten of zelfs operaties? Dit zijn volgens ons de 5 belangrijkste voordelen!

  1. Je ziet al snel resultaat. Binnen 6 tot 10 behandelingen is jouw lichaam of gezicht al duidelijk slanker en voelt het strakker aan.
  2. Vetbevriezing met de Bodywizard Cryolipolyse en huidverstrakking door middel van de Pascaud Contour zijn pijnloze behandelingen. Wie mooi zijn wil moet pijn lijden is dus zeker niet van toepassing op deze behandelingen!
  3. Je krijgt een slanker en strakker lichaam zonder plastische chirurgie. Er komt dus geen operatie, naald of medicatie aan te pas. Dit is een stuk beter en aangenamer voor je lichaam.
  4. Deze behandelingen geven een natuurlijk resultaat. Waar je na plastische chirurgie vaak te maken hebt met blauwe plekken, zwellingen of kleine littekens, zie je na een Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandeling niet dat je een behandeling hebt ondergaan. De resultaten zijn erg natuurlijk, net als bij een gewoonlijk dieet. Alleen boek je nu een stuk sneller resultaat.
  5. Zowel de Bodywizard Cryolipolyse als de Pascaud Contour behandeling zijn volledig veilig. Bij vetbevriezing worden je vetcellen bevroren met een temperatuur die laag genoeg is om deze vetcellen te bevriezen, maar je overige cellen volledig intact laat. En ook bij huidverstrakking worden er geen cellen of huidlagen aangetast. Je kunt dus met een gerust hart een intake gesprek boeken in onze salon.

Het beste resultaat behaal je als je de beide behandelingen samen inzet. We vertellen je graag meer hierover tijdens een vrijblijvend intakegesprek.