Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

2020 goed inluiden met onze voorjaarsacties

Moet je nog een beetje bijkomen van de drukke feestdagen, is je huid toe aan een boost in het koude en gure weer of wil je je alvast voorbereiden op het voorjaar? Ontspan en geniet bij SQIN! Speciaal voor deze tijd van het jaar hebben wij 4 behandelingen geselecteerd die jouw huid de boost geven die het nodig heeft. Start 2020 op je best met een van onze voorjaarsacties!*

Ontdek onze nieuwe behandeling: Pascaud Mesotherapie

Met behulp van mesotherapie wordt de huidconditie verbetert, verminderen rimpels en is de huid beter gehydrateerd. Mesotherapie maakt gebruik van pijnloze micro-injecties, die werkzame stoffen diep in de huid brengen.

Boek nu een kuur van 3 behandelingen voor €450 (in plaats van €525) inclusief reiniging, enzympeeling en Marmatrix masker.

Terug op je gewicht met Bodywizard Cryolipolyse

Na de feestdagen en vakantieperiode weer terug op je gewicht en alvast voorbereiden op het voorjaar? Maak dan gebruik van deze voorjaarsactie!

1 Bodywizard Cryolipolyse behandeling van 1 zone voor €98 (in plaats van €175)

Nieuw: Wimperextensions volume

Voor een nóg spectaculairdere oogopslag boek je nu een afspraak voor wimperextensions volume (2D en 3D)!

Een set nieuwe wimperextensions volume boek je nu voor maar €75 (in plaats van €95).

Verwenarrangement voor €49,50

Gun jezelf een heerlijk moment voor jezelf met ons verwenarrangement.

Geniet van een reiniging van het gezicht, enzympeeling, massage, masker, een beauty angel behandeling, dagverzorging en sluit af met gelcolor op handen of voeten (exclusief verwijderen oude gelcolor). Dat is 90 minuten lang genieten voor maar €49,50.

Jouw voorjaarsbehandeling boeken

Ben je nog niet bekend met bovenstaande behandelingen? Boek dan eerst een vrijblijvende intake, zodat we de behandeling zo goed mogelijk op jouw huid aan kunnen passen.

Jouw voorjaarsbehandeling boeken

*Je kunt deze acties t/m 29 februari 2020 boeken.