Boek een SQINtroduction behandeling

20% korting! Dit zijn onze acties in Maart

Jubileumskorting voor jou!

Omdat SQIN dit jaar 20 jaar bestaat hebben we iedere maand een leuke verrassing voor jou klaarstaan! Deze maand geniet je van 20% korting op enkele producten en behandelingen.

20% korting op Bodywizard Cryolipolyse en Pascaud Contour behandelingen

Deze behandelingen zijn fantastisch om vet te verminderen en de huid zichtbaar te verstrakken! In maart kun je deze behandelingen met 20% korting boeken!

Pascaud Contour en Bodywizard Cryolipolyse behandelingen kunnen ook heel goed als combinatie worden ingezet. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Doe je deze behandelingen voor het eerst? Boek eerst een gratis intake, zodat we een persoonlijk behandelplan voor je kunnen opstellen!

20% korting op alle Janzen producten

De producten van Janzen zorgen voor een puur en ontspannen moment van thuiskomen. In de collectie van Janzen tref je verschillende geuren en cremes aan. Zo zijn er heerlijke geurstokjes voor in huis, body lotions die je huid verzorgen, parfums in de heerlijkste geuren, verfrissende showergels, handcrèmes voor zijdezachte handen en meer. Alle producten van Janzen shop je in Maart met 20% korting!

Wist je dat deze en meer producten nu ook op onze webshop te bestellen zijn? Neem snel een kijkje!