Boek een SQINtroduction behandeling Vacatures

18 oktober Cosmedix dag

De Cosmedix behandelingen en producten in onze salon zijn gericht op de verbetering van de huid. Cosmedix stimuleert en herstelt de celvernieuwing van de huid. Heb je last van acné, roodheden, onrustige huid, pigmentatie of veroudering? Kom dan naar de Cosmedix dag op 18 oktober!

Cosmedix dag op 18 oktober

Tijdens de Cosmedix dag kun jij volop kennismaken met dit nummer 1 merk op het gebied van huidverandering. Er is een vertegenwoordigster van Cosmedix aanwezig, om jou alles te vertellen over de werking van de producten en behandelingen. Daarnaast gelden er mooie acties. Bekijk ze hieronder!

Cosmedix starterspakket

Gebruik je Cosmedix voor het eerst? Het starterspakket bestaat uit een uitgebreide huidanalyse, een productenpakket voor 4 weken en een Cosmedix behandeling ter waarde van €80,00. Samen voor maar €85,00!

Cosmedix stapelkorting

Ben jij net zo enthousiast over Cosmedix geworden als wij, en wil je graag enkele producten mee naar huis nemen? Tijdens de Cosmedix dag ontvang je mooie stapelkorting!

  • 1 product = 5% korting
  • 2 producten = 10% korting
  • 3 producten = 15% korting

Cosmedix behandelingen

Tijdens de Cosmedix dag krijgen 10 personen de kans om een Cosmedix behandeling te ondergaan! Wil jij je laten behandelen tijdens de Cosmedix dag? Meld je dan aan bij ons in de salon! Vol = vol!.